Activiteiten
Kerkdienst rond muziek uit Top 2000

In de Koningkerk aan de Bruinings Ingenhoeslaan in Voorburg wordt zondag 12 januari een Top 2000-kerkdienst gehouden. Deze begint om 16.00 uur. In de Top 2000 staan veel nummers met inhoud: songs die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, andere gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

In deze Top2000-kerkdienst staat de liefde centraal en het thema is dan ook: I WANNA KNOW WHAT LOVE IS (Foreigner). Maar er zullen ook andere nummers klinken, o.a. van Queen, U2 en Dotan. De teksten worden geprojecteerd. Dus meezingen mag, is zelfs gewenst.

Tijdens de dienst is er ook gelegenheid om een kaarsje aan te steken. De toegang is gratis, er is wel een collecte. Aan deze dienst wordt meegewerkt door popkoor Rebound o.l.v. Bart de Jong. Ds. Jan van der Wolf is de voorganger en na afloop is er een hapje en een drankje.