Activiteiten
Winterwandeling voor de hele familie

Van schemer naar donker. Dat is het thema van een IVN Winterwandeling  voor de hele familie ( vanaf 8 jaar) op zaterdag 18 januari. Organisator Sonja Meijer vertelt: “We vertrekken met de zon en komen terug onder de sterren. Donker wordt het pas echt als we het bos inlopen. We hopen op helder weer zodat we kunnen genieten van de  zonsondergang en – wat later – de sterren . Ervaar het kleuren van de avondlucht en het invallen van de duisternis, de verandering van de luchtvochtigheid en de temperatuur, het wegsterven van de duingeluiden, het naderen van de branding. Laat je verrassen door vanaf  het hoge duin de zee bij nacht te zien en in het donker langs de vloedlijn te lopen. Hopelijk zien we bosuilen vliegen tegen de donker wordende hemel.  Misschien kruist een ree of vos ons pad. Onderweg is er nog een spannend verhaal.

Deze wandeling is op zaterdag 18 januari en duurt van 16.30 tot 18.30 uur. Verzamelen bij het parkeerterrein tegenover Hotel Duinoord, Wassenaarseslag 26, 2242 PJ Wassenaar. Meenemen:  Meenemen: goede conditie (!), passende kleding, drinken en stevige schoenen. Een stevige wandeling door het rulle zand van de Ganzenhoek en Berkheide, het Laarzenpad en langs het strand. Iets te drinken.’Opgeven via email: want.ivnleiden@gmail.com. Meedoen is gratis.