Nieuws
Levendige nieuwjaarsborrel D66

In grand café De Heeren van Huygens te Voorburg hield D66 Leidschendam- Voorburg afgelopen zondag haar traditionele nieuwjaarsborrel. Naast tientallen leden van de lokale afdeling kon ook een aantal coryfeeën uit de andere partijen van de lokale politiek worden verwelkomd, evenals D66-Tweede Kamerlid Paul van Meenen. Deze sprak in zijn speech ook over zijn persoonlijke ervaringen als docent en leerling op het Huygens Lyceum in Voorburg, tegenwoordig het Gymnasium Novum. Vicefractievoorzitter Mahjoub Mathlouti gaf inzicht in de plannen voor het komend jaar, zoals voorzitter Stefan van de Griendt dat deed namens het bestuur. In de toespraken werd ook reeds een aanloop genomen naar de Tweede Kamerverkiezingen in 2021 en de Gemeenteraadsverkiezingen een jaar later, waarvoor dit jaar vast de nodige voorbereidingen zullen worden getroffen.