Activiteiten
Museum Swaensteyn zoekt nieuwe vrijwilligers

Museum Swaensteyn is hét huis voor de geschiedenis, kunst en cultuur en het VVV-informatiepunt van Leidschendam-Voorburg. Het museum biedt een breed en attractief educatieprogramma, rondleidingen en meer activiteiten voor jong en oud en neemt deel aan vele culturele evenementen zoals o.a. de Museumnacht,  Open Monumentendag en de Voorburgse Rondgang. Het werk in Museum Swaensteyn wordt voor een belangrijk deel uitgevoerd door vrijwilligers. Het museum is hard op zoek naar nieuwe gastvrouwen en gastheren voor de dinsdagen en zaterdagen.
Als gastheer of gastvrouw is men het gezicht van het Museum Swaensteyn en het VVV-informatiepunt. Men ontvangt museumbezoekers en andere gasten. Aan de balie verkoopt u entreekaarten, museum-artikelen en geeft u informatie over Leidschendam-Voorburg op het gebied van kunst, cultuur en overige tips voor een geslaagd dagje uit. Daarnaast helpt u mee tijdens ontvangsten, openingen en speciale evenementen. Bent u beschikbaar op de dinsdag of zaterdag en extra inzetbaar tijdens speciale gelegenheden, neem dan contact op met het museum via secretariaat@swaensteyn.nl of via de telefoon 070 386 1673. Kijk voor meer informatie op www.swaensteyn.nl. (foto Peter van der Ploeg)