Nieuws
Sociaal netwerkpunt naar sportpark

Sport en welzijn (SenW) heeft een sociaal netwerkpunt ingericht op sportpark ‘t Loo in Voorburg, thuisbasis van Forum Sport. Het netwerkpunt is maandag tot en met donderdag geopend. Het bevindt zich in het clubgebouw van de vereniging. SenW heeft een contract met Forum Sport. Men helpt de club ook bij het verenigingsmanagement.

Een Sociaal netwerkpunt is bestemd voor alle sociale en zorgpartners in Voorburg, die deze locatie kunnen gebruiken als werkplek, om te vergaderen of voor gesprekken met partners en/of cliënten. SenW wil zo meewerken aan een goed georganiseerd, efficiënt en sociaal Leidschendam-Voorburg.

Het sociaal netwerkpunt zat tot nu toe in de Van Faukenbergestraat in Voorburg. Het pand is eigendom van Vidomes. Dat wilde het echter gaan verhuren. SenW moest daarom uitzien naar een andere plek.