Nieuws
Bouw Buytenhof kan dit jaar van start

Naar verwachting kan nog dit jaar worden begonnen met de bouw van het luxe project Buytenhof aan de Raadhuisstraat in Voorburg. Dit komt te liggen naast het nieuwe woonzorgcentrum in zelfde straat. Op deze locatie worden 33 appartementen gebouwd. Hiervan worden 9 appartementen in het goedkope segment en 24 appartementen in het duurdere segment gerealiseerd. Deze zijn onlangs in de verkoop genomen en allemaal op papier verkocht. Alle appartementen hebben parkeergelegenheid in de ondergrondse parkeergarage. Deze is bereikbaar via de garage ingang van het woonzorgcentrum. Er komt geen aparte ingang voor de garage onder het appartementencomplex.

Het appartementencomplex kan, na het verlenen van de omgevingsvergunning, worden gerealiseerd. De inmiddels ingediende omgevingsvergunning wordt nu getoetst. Van vrijdag 17 januari tot en met vrijdag 28 februari  ligt het wijzigingsplan ter inzage het Servicecentrum van de gemeente (Koningin Wilhelminalaan 2 in Leidschendam) en op www.ruimtelijkeplannen.nl en kan men over dit plan een zienswijze indienen bij de gemeente. Na afloop van de inzagetermijn beantwoordt het college de ingekomen zienswijzen en daarna stelt het college het wijzigingsplan vast. (Foto: Loostad ontwikkeling BV)