Activiteiten
Lezing: Water wereldwijd en het klimaat

Nivon organiseert op donderdag 23 januari van 20.00-22.00 uur een lezing over water wereldwijd en het klimaat. Hoe zit dat met al dat water in zeeën en rivieren, verandert het van temperatuur, stijgt het ineens of langzaamaan? Waarvoor gebruiken we water zoal en hoeveel dan? De lezing wordt gegeven door Patrick van Klink en vindt plaats in het Wijkcentrum Stervoorde, Doctor H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA  Rijswijk (hoek Sir Winston Churchilllaan). Patrick van Klink is coach en adviseur voor mensen en klimaat, verbonden aan de FNV en aan Mileudefensie. Deelname voor Nivon-leden is gratis; niet-leden betalen € 2,50. Aanmelden is niet nodig.

NIVON Natuurvrienden is bekend van de lange-afstandswandelpaden en de Natuurvriendenhuizen. De afdeling Zuid-Holland West omvat de regio Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Delft en noordelijk tot en met Lisse. Eénmaal per twee weken organiseert zij in de regio op donderdag om 20.00 uur een activiteit. Informatie: marliesleegwater@gmail.com