Activiteiten
Gratis dagtocht met mindervaliden touringcar

Buurtorganisatie Fenomeen Bovenveen uit Voorburg organiseert met Touringcarbedrijf Van Heugten een dagtocht met een speciale touringcar-bus voor personen met een functiebeperking/handicap en de eventuele begeleider. Meegaan met deze tocht kost niets.  Aanmelden kan tot 20 januari.

De dagtocht is op woensdag 22 januari en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Vertrek en aankomst zijn bij de kerk op de Bruijnings Ingenhoeslaan. Op het programma staat een bezoek aan de Rotterdamse havens en de Maasvlakte. Onderweg wordt gestopt voor een lunch. De touringcar is speciaal ingericht met onder met een tillift en een gehandicapten toilet.

Aanmelden kan per mail: janneke@vanheugtentours.nl Voor informatie of aanmelding kan men ook bellen met mevrouw Sies, 070 – 415 3066 of mevrouw Van Kesteren: 06 – 2874 2564. (foto Van Heugten)