Nieuws
Trainers blijven

Kenneth Soechit is ook komend seizoen de trainer van SEV. Het bestuur heeft het contract met de oefenmeester, die aan zijn eerste seizoen in Leidschendam bezig is, verlengd. Volgens het bestuur zijn de resultaten van het eerste in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal weliswaar wisselend, promotie naar de derde klasse is echter nog steeds haalbaar. Bij zondag derdeklasser Stompwijk’92 blijft Patrick Kamperveen ook komend jaar de oefenmeester. Dit ondanks het feit dat de degradant uit de tweede klasse nu ook al weer onderin de derde klasse huist. Zondag hoofdklasser RKAVV heeft bekend gemaakt dat Maurizio Ceccucci ook komend seizoen oefenmeester van de selectie blijft. Dat wordt dan het vierde seizoen voor de trainer in Leidschendam. Bij de VV Wilhelmus, tweede klasse zondag, gaat trainer Oscar Laguna Burgos zijn derde seizoen in. Ook hij verlengde zijn contract met een volgend jaar. Wat er bij zaterdag eersteklasser met trainer Dennis den Turk gaat gebeuren is nog niet bekend. Hij is nu aan zijn eerste seizoen bezig maar de prestaties van het eerste vallen tegen.