Nieuws
Voetbalweekeinde vooraf

De winterstop zit er voor zondag hoofdklasser RKAVV al weer op. Net als voor zondag tweede klasser VV Wilhelmus overigens.

RKAVV moet zondag naar Meppel om daar uit te komen tegen Alcides. De thuisploeg staat in hoofdklasse A veertiende met elf punten en een negatief doelsaldo van -13. Uit de laatste vijf wedstrijden voor de winterstop haalde de ploeg vier punten. RKAVV staat zesde met 23 punten. Doelsaldo +10. Voor de winterstop werden er twaalf punten gepakt in de laatste vijf ontmoetingen. Aftrap 14.00 uur.

De VV Wilhelmus tracht voor de derde keer de uitwedstrijd tegen ASC (Ajax s.c.) in Oegstgeest tot een goed einde te brengen. In oktober stond men 45 minuten binnen de lijnen. Daarna was de wedstrijd voorbij omdat de scheidsrechter onwel werd en er niet tijdig een vervanger gevonden kon worden. In december was het veld in Oegstgeest onbespeelbaar. Nu dus een derde poging waarbij Wilhelmus met een 0-1 voorsprong start. ASC staat achtste met 14 punten. Doelsaldo -9. Wilhelmus staat negende met 13 punten. Doelsaldo -7. Voor de winterstop verloor ASC de laatste vijf wedstrijden niet. De VV Wilhelmus daarentegen ging twee maal onderuit in dezelfde periode. Aftrap 14.00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter