Nieuws
Herstelwerken aan drainage velden Forum Sport

De gemeente is gestart met herstelwerkzaamheden aan de drainage van de velden op sportpark ‘t Loo in Voorburg, thuisbasis van Forum Sport. Maandag worden twee nieuwe putten geplaatst bij veld 4.

Dat heeft wethouder Nadine Stemerdink bericht in antwoorden op vragen van D66-gemeenteraadslid Mahjoub Mathlouti. Vlietnieuws berichtte op 10 januari over de problemen en het feit dat Forum Sport de gemeente wilde aanklagen als er niets gebeurde.

Volgens de wethouder was op 28 oktober 2019 bekend dat er iets mis was met de drainage op het sportpark. De gemeentelijke terreinmeester meldde het probleem toen aan de vereniging.

Pas op 9 december meldde het bestuur van Forum Sport zich bij de gemeente met klachten over natte velden. Een week later was er een overleg op het sportpark zelf. Twee dagen daarna werd Forum Sport bericht over werkzaamheden die zouden worden uitgevoerd en de planning daarvan.

Feitelijk was al op 4 november opdracht gegeven de drainage te herstellen. Deze week zijn nieuwe putten voor veld 4 geleverd. Op 2 december zijn duikers schoongemaakt. Het uitbaggeren van de sloten rond het sportcomplex is gepland.

Volgens Nadine Stemerdink is er voortdurend overleg met het bestuur van Forum Sport en is men bij de vereniging ook tevreden. Over eerdere klachten/meldingen zegt de wethouder niets te weten. Daar is geen registratie van.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter