Nieuws
Midvliet stapt in regionaal sportplatform

De lokale omroep Midvliet zorgt voor een doorstart van de Haagse Topsport Sporttribune, een groot  platform in de regio Haaglanden op het gebied van de totale topsport. Deze doorstart krijgt nog eens extra gestalte door de samenwerking en samenvoeging met het sportprogramma van de lokale omroep Midvliet, Sporttribune.

Eigenaar Ronald Mooiman van Haagse Topsport: ,,Door de samenwerking met Sporttribune ontstaat er voor de liefhebbers achter Haagse topsport een droom die uitkomt. Onze activiteiten konden wij via onze sociale media op internet al kwijt, nu kunnen wij ook op radio en tv ons ding doen. Sport verbindt tenslotte en dat is precies de reden waarom wij in overleg met onze achterban de samenwerking met Sporttribune zijn aangegaan.”

Rene Marquard, presentator van Sporttribune: ,,Het mooie van deze samenwerking is dat wij van Sporttribune een ingang krijgen bij alle lokale sportclubs. Of dit nu is in ons verzorgingsgebied of net daarbuiten. Sport is te mooi om deze kansen onbenut te laten. De samenwerking met Haagse Topsport is voor ons ook een vervolgstap in het realiseren van een aantal wensen, of moet ik zeggen dromen. Ik kan daarover nog niet te veel zeggen maar dat we met het sluiten van deze samenwerking een geweldige stap zetten is duidelijk, dat we nog niet klaar zijn is ook duidelijk.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter