Nieuws
Mooi Voorburg zwaait Kees Verbeek uit

Het bestuur Van Mooi Voorburg heeft een afscheidsreceptie aangeboden aan Kees Verbeek. Hij was eerst 4 jaar bestuurslid en daarna 10 jaar voorzitter van de Stichting Mooi Voorburg. In Museum Swaensteyn in de Herenstraat te Voorburg was er voor de netwerkpartners en (oud) bestuursleden een klein symposium waar  Peter van der Ploeg, directeur van dit museum en tevens Huygens’ Hofwijck een presentatie gaf over het project Romeinen aan de Vliet en de Limes in Leidschendam-Voorburg.

Daarna vertelde Joost Heuvelink over de plannen van Mooi Voorburg in 2020. In het bijzonder de verbetering van het Zocherpark Vreugd en Rust, waarover een tentoonstelling wordt georganiseerd in Museum Swaensteyn. Er waren toespraken van de secretaris Lodewijk van Vliet en de nieuwe voorzitter Frouwke de Boer, waarin de samenwerking tussen de vele lokale organisaties en de gemeente als belangrijke factor voor het realiseren van veel mooie projecten centraal werd gesteld. Daarna volgde het slotwoord door Kees Verbeek, waarin hij een ieder bedankte. Tot slot was er een gezellige borrel met vele  belangstellenden waaronder ook de  wethouder Astrid van Eekelen van cultuur en bestuursleden van Het Huygens Kwartier. (foto’s Ot Douwes)