Nieuws
Voorburgse muzikant Van Etten in Kakafonie

Ronn van Etten is vandaag te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:30 uur komt Ronn naar de studio van Midvliet om zijn nieuwe cd te laten horen. Ronn is geboren in Voorburg en woont nu in Zoetermeer. 2019 was een bijzonder jaar voor ras muzikant Ronn van Etten. Niet alleen verzorgde hij met zijn verschillende bands en solo diverse optredens door het land, ook toerde hij op het eiland Cyprus met zijn Eric Clapton Tribute. In april gaat hij daar weer naar toe.

Om 13:05 uur is Ray Vennem te gast in Kakafonie. Ray Vennem is  een muzikale laatbloeier. Niet als het gaat om optredens, want dat deed deze zanger/entertainer al meer dan 25 jaar voordat zijn eerste plaat uitkwam. Rotterdam en omgeving weet wie Ray is en kent zijn specialiteit en dat is sfeer en gezelligheid brengen.

De 19-jarige singer-songwriter Melle Boddaert is rond 13.30 uur aan de beurt. Melle komt uit Leiden en is  conservatoriumstudent. Onlangs heeft hij zijn eerste single ‘Y’ uitgebracht. Het is het eerste nummer van zijn debuut-EP die dit jaar uit gaat komen: een verzameling van zijn meest intieme en persoonlijke liedjes.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter