Nieuws
Aanslag gemeentelijke belastingen in de bus

De aanslag gemeentelijke belastingen valt bij iedereen vanaf 28 januari in de bus. Men vindt de belastingaanslag en een eventueel taxatieverslag ook op mijnoverheid.nl De aanslag en het taxatieverslag van een bedrijf vindt u op lv.nl/belastingen Log in met het aanslagnummer en het te betalen bedrag.

Heeft u vorig jaar een automatische incasso afgegeven? Dan wordt het bedrag van de aanslag ook dit jaar weer in tien betalingstermijnen automatisch afgeschreven.  Wilt u graag gebruik maken van automatische incasso? Stuur dan de machtigingskaart die bij de aanslag zit ondertekend terug. Of geef digitaal automatisch incasso af via mijnoverheid.nl. Maakt u geen gebruik van automatische incasso? Zorg dan dat het volledige bedrag van de aanslag vóór 30 april 2020 betaald is.

Neem als u bezwaar wilt maken altijd contact met de gemeente op vóórdat u de bezwaarprocedure start via telefoonnummer 14 070. De taxateur van de gemeente voert dan een waardecheck of quickscan uit en neemt binnen een week contact op. (foto gemeente LV)