Nieuws
Genomineerden Vlietawards laten zich horen en zien

Omroep Midvliet zet vanavond tussen 19:00 en 22:00 uur via radio én televisie alle genomineerde sporters en vrijwilligers voor de ‘VlietAwards’ in het zonnetje. De genomineerden zijn dan te gast in de studio aan de Damlaan 35A te Leidschendam om  hun verhaal te mogen doen over hun sportprestaties en de vrijwilligers over hun grote passie. Nieuw is dit jaar dat er speciaal voor deze gelegenheid gestemd kan worden per telefoon op jouw favoriete sporter of vrijwilliger.Deze stemmen zullen worden meegenomen in de totaaltelling. Het telefoonnummer dat  gebeld kan worden op 27 januari van 19.15 uur tot 22.00 uur is 070 – 320 2266 (er zijn twee lijnen beschikbaar). Deze uitzending is vooruitlopend op de uitreiking van de prijzen op 13 februari.