Activiteiten
Open les taoist tai chi op wereldkankerdag

Ieder jaar wordt op Wereldkankerdag (4 februari) wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker op iemands leven. Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland organiseert daarom in Leidschendam en Voorburg een tai chi les waar (ex)kankerpatienten welkom zijn. Er is uitleg over hoe tai chi kan helpen om te gaan met de gevolgen van kanker en er is gelegenheid om tai chi oefeningen te proberen.

In Leidschendam wordt de les gegeven op dinsdag 4 februari (20:00-22:00 uur) en woensdag 5 februari (13:30-15:30 uur) in Gymzaal SBO de Vliethorst, Pr. Carolinalaan 1 (ingang Veurse Achterweg). In Voorburg op vrijdag 7 februari (11:00–13:00 uur) en zaterdag 8 februari (10:00-12:00 uur) in Wijkcentrum Agora, Fonteynenburghlaan 11. De toegang is gratis en iedereen is welkom, ook mensen die niet met kanker te maken hebben gehad.

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi geeft les op 31 locaties in Nederland en is wereldwijd actief in 26 landen. Iedere deelnemer is welkom in alle leslocaties, zonder extra kosten. Dit geeft de mogelijkheid om meerdere keren per week te oefenen. (foto PR)