Nieuws
Badminton Club Voorburg promoveert naar 3e divisie

Team 1 van BC Voorburg is gepromoveerd naar 3edivisie landelijk badminton. In Berkel en Rodenrijs werd tegen PIP de kampioenswedstrijd gespeeld. Het team had gaandeweg het seizoen een voorsprong opgebouwd op hun concurrenten en had aan 4 van de 8 punten voldoende om niet meer ingehaald te kunnen worden door de nummer 2.

Onder het toeziend oog van de voorzitter, trainer en een handvol supporters wisten de spelers hun zenuwen onder controle te houden en waren de benodigde punten al na 4 wedstrijden binnen: eerst werden de heren- en damesdubbel gewonnen, waarna ook de eerste damesenkel een prooi was voor Voorburg.

In de eerste herenenkel wisten beide spelers een zeer hoog niveau aan te tikken, maar uiteindelijk was het Bram Koomen die de beslissende derde set won: 0-4. Daarmee kroonden Bram en Tom Koomen, Harold de Wit, Anita van der Zeeuw en Gea Smit zich tot kampioen van hun poule. De tegenstander kwam daarna nog sterk terug tot 3-4, maar kon niet voorkomen dat Voorburg met een 3-5 overwinning terug naar huis ging.

Lijkt het u ook leuk om (op niveau) te badmintonnen? Ga eens langs op maandag- of vrijdagavond vanaf 20:00 uur in sporthal Forum Kwadraat of bezoek www.badmintonvoorburg.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter