Activiteiten
Extra inloopspreekuur over vrijwilligerswerk in bieb

Mensen die van gedachten willen wisselen over vrijwilligerswerk, kunnen naar het inloopspreekuur van het Vrijwilligerspunt. Deze spreekuren zijn nu op maandagmiddag in De Plint Frederiklaan Leidschendam en op dinsdagmiddag in De Groene Loper, Van Royenstraat Voorburg. Allebei van 13:00 uur tot 15:00 uur.

Vanaf donderdag 6 februari komt daar een derde spreekuur bij. Iedere donderdagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur kunnen belangstellenden terecht in de Bibliotheek aan de Vliet aan de Koningin Julianalaan 257 in Voorburg, waar een medewerker van het Vrijwilligerspunt meedenkt over passend vrijwilligerswerk.

Het Vrijwilligerspunt is blij dat de bibliotheek ruimte beschikbaar stelt. Henriëtte Lammers van het  Vrijwilligerspunt: ,,In de bibliotheek komen mensen van alle leeftijden, met diverse achtergronden en interesses. Dat sluit goed aan op het aanbod van vrijwilligerswerk, want ook daar is de diversiteit enorm. Sommigen willen zo nu en dan wat doen, anderen zoeken juist wekelijks vrijwilligerswerk. Binnen, buiten, met kinderen of juist ouderen: er is van alles mogelijk. Met elkaar kijken we wat er bij je past. ”

Harm Smit, de directeur van de Bibliotheek aan de Vliet, geeft aan dat het van belang is dat iedereen mee kan doen in de maatschappij. ,,Vrijwilligers spelen daarbij een heel belangrijke rol. Daarom werkt de bibliotheek heel graag mee aan het bieden van een extra plek voor de spreekuren van het Vrijwilligerspunt.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter