Nieuws
Dranken Speciaalzaak Peet feestelijk van start gegaan

De nu volledig zelfstandige ondernemer Peter Verbeek heeft zich van Gall & Gall losgemaakt na bijna 22 jaar franchiser te zijn geweest. Zijn winkel is aangepast aan een totaal andere formule, waarbij nu onafhankelijk vooral bijzondere dranken te verkrijgen zijn naast de meer bekende soorten.Zaterdagmorgen om 11.00 uur was het gezellig druk bij ‘Dranken Speciaalzaak Peet’ in de Damstraat 44 te Leidschendam.

Peter, zijn vrouw Jolanda en zoon Mike begroetten alle gasten. Voordat de schoonvader van Peter het lint doorknipte, hield Peter een toespraak. Na het doorknippen van het lint was er champagne voor alle aanwezigen. In de kelder is naast het proeflokaal voor alcoholische dranken nu ook de theewinkel van zijn vrouw Jolanda gevestigd. Naast drankjes werden de aanwezigen ook getrakteerd door de catering op diverse lekkere hapjes. (foto’s Ot Douwes)