Nieuws
Oude en nieuwe bekenden in Kakafonie

Drie bekende gasten zijn te beluisteren bij Kakafonie op Midvliet FM. Om 12:30 uur komt zanger John Melody naar de studio  om zijn muziek te laten horen. Wie kent hem niet meer. ‘Ik zal je nooit vergeten’, het nummer waarmee John Melody en Wesley Vermont in het voorjaar van 2019 veel aandacht en airplay kregen. Nu laat John Melody wederom van zich horen. Niet in een duet maar met een solosingle ‘Vrij als een vogel’

Om 13:05 uur komt Mart Wellerdieck zijn nieuwe single ‘Nog 100 jaar’  laten horen. Mart groeide op als jongste zoon van een muzikale familie. Zodra de kleine Wellerdieck de eerste akkoorden onder de knie had, begon hij alle liedjes na te spelen die hij hoorde op de radio. Nieuwsgierig en leergierig als Mart was, nam hij kennis van de diverse muziekstijlen. Eind 1998 besloot Mart zijn eigen carrière als zanger/entertainer.

Henk Damen is om 13.35 uur in de studio om zijn muziek te laten horen. Toen Damen 16 jaar was werd hij profvoetballer bij FC Den Bosch. Een jaar later speelde hij in het eerste elftal. Hij heeft hier twee seizoenen gespeeld en is zich toen gaan toeleggen op muziek. Mede dankzij Hans Kraay jr. kwam hij bij een platenmaatschappij terecht. In 2002 kwam zijn eerste single uit. ‘Ik droom mijn hele leven van jou’ kwam in de Single Top 100 terecht.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter