Nieuws
Voetbalweekeinde: Storm halveert programma

De storm van gisteren heeft ervoor gezorgd dat de mannen van RKAVV, VV Wilhelmus en Stompwijk’92 de voetbalschoenen in hun tassen konden laten. Op zaterdag werd er wel gespeeld door Forum Sport en SEV

Forum Sport – Neptunus Schiebroek 0 – 2

Neptunus Schiebroek, in de thuiswedstrijd ook al de winnaar met 4-3, was opnieuw de bovenliggende partij. In de eerste helft ging het redelijk gelijk op. Aan beide kanten wat kansen maar de keepers, Justin van Look aan Voorburgse kant en Angelo Spanjaart bij de Rotterdammers, waren scherp en stonden steeds in goede positie om de schoten te pareren.

Tijdens de rust waren de aanwezigen het erover eens: dit zou wel een 0-0 kunnen worden. Maar het liep anders. Na de hervatting een sterker Neptunus Schiebroek dat bijna alle persoonlijke duels won en ook alle afvallende ballen wist te veroveren. Met snelle en uiterst slimme spelers als Claudio Santos Silva en Leroy van Buren was er constant dreiging.

In de 61ste minuut was het aanvoerder Sander Duin die de hoekshop van links achter keeper Jusin van Look schoot. Bij Forum Sport meteen alle hens aan dek. Oalid Faik, Orlando Agues Ribeiro en Ethan Tunney kwamen binnen de lijnen. Voor Ethan (18 jaar) was het zijn competitiedebuut. Het mocht niet baten. In plaats van de gelijkmaker werd het 0-2 door een doelpunt van de beste man van het veld Claudio Santos Silva.

Haagse Hout – SEV 2 – 3 (21e 0-1 Jasper Koning, 45e 1-1, 65e 1-2 Michiel van der Zwan, 86e 1-3 Robin Schoew, 87e 2-3)