Nieuws
VEO korfbal neemt afscheid van hoofdtrainer

Niet alleen in de voetbalsport gaan coaches en clubs middenin het seizoen uit elkaar. Ook Korfbalclub VEO en trainer Johan van Barneveldt gaan niet samen verder. De samenwerking met Johan van Barneveldt als hoofdcoach van VEO is met onmiddellijke ingang beëindigd. Deze beslissing is genomen na overleg met betrokken partijen. Er was al besloten om het volgend seizoen niet met van Barneveldt verder te gaan. Nu wordt op heel korte termijn naar een oplossing gezocht.

In een verklaring op de website zegt het bestuur: ,,We zijn Johan absoluut dankbaar voor zijn loyaliteit aan VEO en niet in het minst voor alle inzet, die hij gedurende de laatste anderhalf jaar en in het langere verleden in onze club heeft gestoken. We kijken terug op mooie tijden zoals handhaving in het vorig seizoen. We wensen hem voor de toekomst het allerbeste en hopen Johan straks weer als supporter regelmatig bij ons langs de lijn te kunnen begroeten.”