Dit is het overzicht van de voorstellingen in Theater Ludens in de periode van 20 tot en met 28 februari. U kunt kaarten bestellen via de website www.theaterludens.nl De kassa is geopend zaterdag van 14.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefoon kassa: 387 11 68.

Donderdag 20 februari: Cabaret / Javier Guzman / Guzmán. Aanvangstijd: 20.30 uur. Toegangsprijs: € 20,00. Na Ga-Bie-Jer komt Javier met Guzmán. Het is het tweede programma in een trilogie, die afgesloten zal worden met Francisco. In Guzmán kijkt Guzman terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet. Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar vanavond wel. Dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn 17e op de planken staat.

Zaterdag 22 februari: Cabaret / Marco Lopes / Wees blij. Aanvangstijd: 20.30 uur. Toegangsprijs: € 15,50.  Na zijn goed ontvangen debuutvoorstelling Moedt is Marco terug van nooit weg geweest met zijn tweede voorstelling Wees blij. Ook dit keer weer met een flinke dosis zelfspot, humor en verrassingen. In Wees blij neemt Marco de mankementen van de mens onder de loep. We lachen als een boer met kiespijn of knijpen in onze handen om ons dagelijks geluk. En soms lachen we terwijl we moeten janken van binnen. We hebben meer met elkaar gemeen dan we soms denken, dus wees blij! Wees blij vertelt het verhaal van een jongetje dat geen angst dacht te kennen, maar als 30-plusser genadeloos ingehaald wordt. Marco schiet van verwondering in verbazing en van ergernis naar haat en hij is er blij om. Want we lopen allemaal ergens een keer tegen aan, hoog tijd dus om eens ongegeneerd hardop te lachen om onze geheimen, angsten en ergernissen.

Donderdag 27 februari: Lunchconcert. Aanvangstijd: 12.30 uur. Toegangsprijs: € 8,50. Dit lunchconcert wordt verzorgd door studenten van Codarts, Rotterdam.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter