Nieuws
Vlietawards sport en vrijwilligers toegekend

Gisteravond zijn bij RKAVV de Vlietawards voor sport en vrijwilligers uitgereikt. Sporter van het jaar werd hockeyer Koen Bijen. Tot Sporttalent van het jaar werd voetbalster (14 jaar oud) Deau den Turk gekroond. De titel Sportteam van het jaar ging naar Van Velsen Rally Sport.

De Vlietaward voor individueel vrijwilliger kwam in handen van Jim Sabiran, actief bij de Voedselbank. De award voor jonge vrijwilligers tot 25 jaar kwam terecht bij Nikkie Albers, assistent-zweminstructrice voor jongeren. De prijs voor de vrijwilligersorganisatie viel de Reddingsbrigade Leidschendam-Voorburg ten deel. Die is actief in Vlietland en zwembad De Fluit.

Voor de prijsuitreiking waren de wethouders Astrid van Eekelen, Jan-Willem Rouwendal en Nadine Stemerdink aanwezig. Minister Bruno Bruins (gezondheidszorg en oud-burgemeester van Leidschendam-Voorburg) sprak de menigte toe.