Nieuws
Oogstrelend Open Podium

Valentijn én tijd voor het Open Podium Talentenloods voor jeugd tot en met 12 jaar. De klassieke dansgroep van Ballet & Dansstudio Door Laverman opende oogstrelend met rode tutu’s. Daarnaast had ze Little Giants meegebracht, die een mooie moderne choreografie brachten in zwart-wit.

Mila Brandon, die les heeft bij Haenen Muziek, zong een veelbelovend voorproefje voor vrijdag 13 maart.  Bijzonder was dat er twee jongens uit groep 6 van basisschool Cascade waren  die op Zappsport zijn geweest: Jason van der Hulst en Dani Coret. Jason zit op Colorguard en had zijn vlag, rifle (houten geweer) en sabel bij zich. Dani Corret heeft al twee keer het Nederlands Kampioenschap Turnen behaald en droomt van de Olympische Spelen.

Jiří Tjiong van Muziek & Theater ’t hART maakte grote indruk als eerste orgelspeler op het Open Podium. De wens om te zingen won het terecht van de spanning voor Julie Sleijffers, leerlinge van Haenen Muziek. Het programma werd afgesloten met Polo de Heus van Trias, die sax speelt en tot de finalisten behoorde voor de Rijswijk Talent Award. De jury, bestaande uit Ab Smit van het Cultureel Zomerfestival en winnaar Cultuurprijs 2018, Wouter Jorissen van D66 en Paul de Beer, voorzitter Talentenloods kozen uit al deze talenten voor de klassieke dansgroep en Julie Sleijffers. Dani Coret kreeg de wildcard en daarmee hebben ze hun plekje voor de Slotavond op zaterdag 16 mei veroverd. (foto: Henk Knoester)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter