Activiteiten
Nieuwe samenwerking RKAVV, SEV en Sport en Welzijn

De voetbalverenigingen RKAVV en SEV gaan samen werken met Sport en Welzijn. De drie hebben een duidelijk doel voor ogen: het maatschappelijk gebruik van het sportpark vergroten. Daarbij gaat het vooral om de kantines.

De ondertekening van de intentieverklaring moet leiden tot een bredere maatschappelijke invulling van sportpark Kastelenring en met name de sportkantines. Zo is op beide locaties in het afgelopen jaar een Buurtresto opgezet en heeft men samen het festival unlimited georganiseerd. Beide verenigingen zijn hier op hun eigen manier mee bezig geweest maar nu gaan zij dit, onder begeleiding van Sport en Welzijn verder oppakken.

Alex Wijnen (voorzitter RKAVV): ,,Ik zie twee mooie verenigingen en Sport en Welzijn waarbij we allemaal vanuit onze eigen identiteit kunnen samenwerken.” Rob de Ruijter (voorzitter SEV) voegt hier aan toe : ,,Vanuit de kracht van de verenigingen en de verschillende locaties, hebben we een mooi vertrekpunt voor de samenwerking.” Op de foto (v.l.n.r.): Peter van den Berg, vertegenwoordiger Sport en Welzijn, Alex Wijnen en Rob de Ruijter.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter