Nieuws
Voetbalweekeinde vooraf: Inhaal en beker

Vanwege de Voorjaarsvakantie en carnaval een beperkt programma voor de lokale voetbalclubs.

Zondag hoofdklasser RKAVV speelt op eigen terrein een inhaalduel tegen Alphense Boys, de nummer 6 in de stand. De Leidschendammers moeten winnen om kans te blijven maken op de tweede periodetitel. Bovendien is er iets recht te zetten na de troosteloze 0-0 uit bij rode lantaarndrager VOC, afgelopen zondag. En ook de 2-0 nederlaag op het veld van Alphense Boys eerder dit seizoen moet nog ‘gewroken’ worden. Aftrap: 14.30 uur.

Twee dagen later mag de selectie van trainer Maurizio Ceccucci weer aan de bak. Nu voor de beker en wel tegen RKAVV 2: kortom de mannen die net niet tot de keurtroepen van de trainer voor het eerste elftal behoren. Zondag hoofdklasser RKAVV 1 speelt formeel thuis tegen de reserves die in de reserve hoofdklasse uitkomen. Het duel start dinsdagavond om 20.00 uur.

Morgen, zaterdag 22 februari, moet Forum Sport voor de districtsbeker aantreden tegen SV KMD in Wateringen. Het gaat om een ontmoeting van een zaterdag derdeklasser (KMD) tegen een zaterdag eersteklasser. Aftrap in Wateringen staat voor 14.30 uur in de agenda.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter