Activiteiten
Nivonlezing: In en uit het keurslijf

Het Nivon organiseert op donderdag 5 maart van 20.00 tot 22.00 uur een lezing over het beeld van vrouwen in vier eeuwen geschiedenis met als titel ‘In en uit het keurslijf’. Wat zegt het veranderende silhouet over de positie van de vrouw? Het thema van de lezing is gekozen met het oog op de komende internationale vrouwendag. De lezing wordt gegeven door Saskia Kuus. Saskia Kuus is kunsthistorica met als specialisatie kostuumgeschiedenis. Ze was onder andere gastconservator bij het Haags Historisch Museum en is specialist erfgoed bij de Bibliotheek van Den Haag.

De avond wordt gehouden in Wijkcentrum Stervoorde, Doctor H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA  Rijswijk (hoek Sir Winston Churchilllaan). Deelname voor Nivon-leden is gratis; niet-leden betalen € 2,50. NIVON Natuurvrienden is bekend van de lange-afstandswandelpaden en de Natuurvriendenhuizen. De afdeling Zuid-Holland West omvat de regio Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer en noordelijk tot en met Lisse.

Eenmaal per twee weken organiseert zij op donderdag om 20.00 uur een activiteit in Rijswijk. Informatie: marliesleegwater@gmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter