Activiteiten
Kaartverkoop voor vierde editie Outdoor

De vierde editie van Den Haag Outdoor staat voor de deur. Het festival vindt dit keer twee weken later in augustus plaats dan de voorgaande jaren. De organisatie geeft aan dat zij veel verzoeken kreeg om de datum iets te verplaatsen in verband met de zomervakanties en andere grote festivals die standaard op dezelfde datum vielen als Den Haag Outdoor. Den Haag Outdoor denkt met deze datum op 29 augustus (het laatste weekend van de schoolvakantie) een groot deel van de feestgangers tegemoet te komen.

Den Haag Outdoor verwacht dit jaar meer bezoekers te trekken dan alle jaren hiervoor. De organisatie achter Den Haag Outdoor, Hofstad Festivals, zegt te merken dat iedereen er langzaam van doordrongen raakt dat het in Den Haag ,,aan de hand” is.

Den Haag Outdoor zou Den Haag Outdoor niet zijn wanneer men naast het feesten bij een van de podia niet genoeg plek zou hebben om even lekker te chillen. In de palletlounge aan de waterkant geniet men van een koud biertje, een mooi wijntje of een heerlijke cocktail. Wie trek hebt gekregen van het dansen kan terecht op een food court van formaat.

Op dit moment is de organisatie bezig met de programmering van de 5 verschillende area’s. Kaarten voor Den Haag Outdoor op 29 augustus  in het Zuiderpark zijn vanaf heden verkrijgbaar  via www.denhaagoutdoor.com en zullen in verschillende fases steeds duurder worden.

Den Haag Outdoor 2020, 29 augustus 2020 in het Zuiderpark te Den Haag. Het festival loopt van 12.00 tot 23.00 uur en is voor iedereen toegankelijk die ouder dan 18 jaar is.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter