Nieuws
ITS start AV-solutions in Nieuwstraat Leidschendam

ITS IT-Services is een dochterbedrijf in het pand aan de Leidschendamse Nieuwstraat begonnen: ITS AV-solutions. Deze onderneming richt zich op de toenemende vraag van bedrijven en organisaties voor displays en touchscreens.

Directieleden Ellis Groenevelt en Ronald Smeijers verrichtten de officiële opening, waarbij ook de nieuwe website werd gelanceerd. Het bedrijf levert aan grote en kleine ondernemingen, retail of horeca, instellingen en overheden. ,,Onze kracht is maatwerk”, vertelt Stefan de Jong van ITS AV-solutions. ,,We werkten met ITS vooral voor het onderwijs, maar elke organisatie profiteert van doeltreffende communicatie via displays. Met het nieuwe bedrijf zijn we vooral op de zakelijke markt gericht. ITS AV-solutions heeft ter ere van de opening een leuke aanbieding, waarover meer valt te lezen op onze website.”

Het nieuwe bedrijf biedt audiovisuele oplossingen hier in de regio. Daarmee kunnen organisaties hun klanten of bezoekers doeltreffend informeren. Het systeem van ITS AV-solutions is toe te passen als informatievoorziening, om producten te presenteren of bezoekers te vermaken. Wie meer wil weten wordt verwezen naar de website www.its-avsolutions.nl (foto Beguin Media/Michel Groen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter