Activiteiten
Show vol hoogtepunten bij Circus Maximum

Het Nederlands kwaliteitscircus Maximum keert terug naar Voorburg. Op het evenemententerrein aan de Prins Bernhardlaan wordt het circus momenteel opgebouwd.  Van woensdag 11 tot en met zondag 15 maart worden er shows gegeven in een splinternieuwe circustent. Het optreden in Voorburg is het circus in 2019 dusdanig goed bevallen, dat in overleg met de gemeente is besloten om een terugkeer mogelijk te maken. Natuurlijk met een geheel vernieuwde voorstelling. Mensen die afgelopen jaar al zijn geweest, kunnen wederom genieten van bijzondere acts en nieuwe artiesten!

Enkele hoogtepunten van de – in totaal 13 verschillende acts – zijn onder andere een flitsende act van de Mexicaanse draadloper Oswaldo Ramos, die zijn kunsten toont op het strakke koord. Spectaculair is ook de act van  de Sscholl-Brothers uit Duitsland met spectaculaire trampoline acrobatiek en met een bijzonder luchtnummer aan de strapaten.
Samen met spreekstalmeester Kevin zorgt de Nederlandse Clown Davy voor de nodige komische intermezzo’s gedurende de voorstelling, sensationeler gaat het er aan toe op de hoge draad met de PeresTroupe.

Verder valt te genieten van modern optreden op de slackline, snelle jongleurs, getalenteerde honden en menselijke piramides met de Keniaanse ‘Black Ninja Acrobats’. Een van de dierlijke hoogtepunten is de ‘Pas de Deux’, ultieme vertrouwensband tussen mens en dier met een artistiek ballet op de rug van 2 ronddravende hengsten. Een van de weinige acts die door niveau en succes haar rentree maakt uit het programma van afgelopen jaar.

Circus Maximum beschikt vanaf dit jaar over een splinternieuw tentencomplex, dat door de hoogte van maar liefst 16 meter meer ruimte biedt voor grote luchtacts en met een nieuwe zit inrichting volop bezoekerscomfort kan garanderen. Meer afstand tussen de (bijna 1000) kuipstoelen op de tribune en een verhoogde vloer in comfort-rang Loge Deluxe. Voorstellingen zijn er op  woensdag 11 maart om 16.00 uur, donderdag 12 maart om 19.00 uur,  vrijdag 13 maart om 16.00 & 19.00 uur, zaterdag 14 maart om 16.00 & 19.00 uur,  zondag 15 maart 12.00 uur. Op woensdag 11 maart is het familiedag, alle plaatsen behalve loge kosten dan maar € 10,00 per persoon.

Voorverkoop is op elke speeldag van 11.00 tot 12.00 en één uur voor aanvang van de voorstelling aan de circuskassa. Check voor meer informatie en alle tijden de website www.circus-maximum.nl