Nieuws
Auto Centrum Leidschendam in zee met WIJZIJNRKAVV.NL

WIJZIJNRKAVV.nl is een initiatief van de Leidschendamse voetbalvereniging RKAVV en een aantal enthousiaste bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in hun vaandel hebben. Guus van Tol van ACL – Auto Centrum Leidschendam heeft zijn handtekening gezet onder het sponsorcontract voor een langdurige samenwerking.

Guus: ,,RKAVV is in deze regio een begrip en heeft een groot sociaal netwerk. Ik weet dat de vereniging meer is dan alleen maar voetbal. WIJZIJNRKAVV.nl draagt maatschappelijk haar steentje bij, door de diverse activiteiten die zij organiseren en ondersteunen. Zoals onlangs het Festival Unlimited – een fun festival voor mensen met een verstandelijke beperking. Auto Centrum Leidschendam vindt het belangrijk dat plaatselijke bedrijven dit initiatief sponsoren, zodat de enthousiaste vrijwilligers hun plannen kunnen uitwerken en hun missie kunnen volbrengen. Dat ‘wij-gevoel” vind ik erg belangrijk en daarom sta ik 100% achter hun doelstellingen.”

Op de foto staat ook Jan-Willem van der Lubbe. Niet alleen omdat hij werkzaam is bij Auto Centrum Leidschendam, maar ook omdat hij een ‘begrip’ is binnen RKAVV vanwege zijn tomeloze inzet op het voetbalveld en zijn gezellige enthousiasme binnen de vereniging. Jan-Willem is al 35 jaar lid van RKAVV, dus dat zegt genoeg. Auto Centrum Leidschendam is te vinden aan de Oude Middenweg, aan de rand van Leidschenveen. Op de foto (vlnr): Marcel Gräffner (voorzitter WIJZIJNRKAVV.nl), Jan-Willem van der Lubbe en Guus van Tol. (foto PR)