Nieuws
Opnieuw winkelruimte leeg in Herenstraat

Opnieuw komt er winkelruimte leeg in de Voorburgse Herenstraat. Woninginrichter Femkeido keert van twee panden terug naar één winkel. Daardoor komt een groot pand vrij. Een paar deuren verder is Elpidio ook terug gegaan van twee vestigingen naar een pand. De winkelruimte staat inmiddels te huur. Bij het een stukje verderop leegstaande winkelpand, waar Wollig zat, prijken nog een huur- of koop plakkaten op de ramen. Het moet vooral voor de overige ondernemers schrijnend zijn om te zien hoeveel winkelruimte er in de Herenstraat leeg staat, dan wel word gebruikt voor andere doeleinden. De aanwezigheid van een gemeentelijk winkelmanager en het vele geld dat in het Huygens Kwartier wordt gepompt leiden duidelijk niet tot een bloeiend ondernemersklimaat.