Activiteiten
B&W naar waterscouts tijdens NLdoet

B&W komen in actie tijdens NLdoet. Op zaterdag 14 maart steken zij de handen uit de mouwen bij Scouting Hubertus-Brandaan in Voorburg. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is het NLdoet. Dit is de grootste jaarlijkse vrijwilligersactie van Nederland. In het hele land kunnen mensen aan de slag voor anderen. Eén op de drie inwoners van Leidschendam-Voorburg doet vrijwilligerswerk.

Iedereen in Leidschendam-Voorburg die vrijwilliger wil worden, of juist een vrijwilliger zoekt, kan terecht bij het Vrijwilligerspunt. Het Vrijwilligerspunt heeft een vacaturebank, geeft advies en organiseert bijvoorbeeld ook themabijeenkomsten. In Leidschendam-Voorburg zijn ongeveer 300 vrijwilligersorganisaties en 25.000 vrijwilligers actief. Het Vrijwilligerspunt is onderdeel van Woej. Voor meer informatie, kijk op www.vrijwilligerspunt.nl