De politie zoekt getuigen van een overval die plaatsvond op zaterdagochtend 14 maart. Hierbij werd een filiaal van Primera aan de Laan van Nieuw Oosteinde in Voorburg overvallen. Rond 8.10 uur kwamen vier gewapende mannen de winkel binnen. Onder bedreiging van een vuur en steekwapen werd de medewerker om geld en rookwaar gevraagd. Nadat de mannen buit hadden gemaakt verlieten zij de winkel lopend via de Van Arembergelaan naar de Van Faukenbergestraat.

Signalement: Alle vier de mannen waren donker gekleed en hebben een blanke huidskleur. Door getuigen werden de mannen ingeschat op ongeveer 17 jaar.

De politie onderzoekt deze zaak en is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben, of mogelijk beeldmateriaal hebben wat kan helpen bij het onderzoek. Bent u getuige of heeft u tip(s)? Dan kunt u deze doorgeven via de politie opsporingstiplijn 0800 – 6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan: 0800 – 7000.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com