Het kantoorpand van Schouten aan De Tol 8 in Leidschendam krijgt een nieuwe bestemming. Signtaal gaat er gebruik van maken. Signtaal biedt zowel groeps- als ambulante begeleiding thuis en op locatie aan kinderen en jongeren met communicatieve problemen zoals doofheid, slechthorendheid of een taalontwikkelingsstoornis (eventueel combinatie met een verstandelijke beperking of psychiatrische problematiek zoals ADHD of autisme). Er mogen maximaal 60 mensen in het pand aanwezig zijn. Schouten en Schouten ontwikkeling gingen eind 2019 failliet. Toen stond het kantoorpand al te koop. Formeel was Schouten met al zijn dochterbedrijven verhuisd naar de Henri Faasdreef, Leidschenveen Den Haag. Dat pand werd echter nooit echt in gebruik genomen. (foto fundainbusiness)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com