De ontwikkelaars streven ernaar de Nieuwe Driemanspolder  tussen Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer en Den Haag toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor verschillende doelgroepen. Deze week is bijvoorbeeld een vis steiger geplaatst die ook toegankelijk is voor mensen met een beperking. Deze vis steiger is gesitueerd nabij de camping aan de zuidkant van de piekberging en zal makkelijk bereikbaar zijn via een verhard toegangspad. Langs de waterzijde van de steiger staat voor de veiligheid een leuning. De vis steiger biedt ruimte aan drie visplaatsen. Hiernaast worden op tien andere locaties rondom de plas standaard visplaatsen gerealiseerd.

In de afgelopen week is ook de eerste kano-overstapplaats geplaatst. In totaal worden er acht overstapplaatsen aangelegd rondom de permanente plassen en sloten in de Nieuwe Driemanspolder, zodat recreanten de natuur ook vanaf het water kunnen beleven. Zowel de vissteiger als de kano-overstapplaatsen worden van het materiaal composiet gemaakt, wat minder glad is en een langere levensduur heeft dan hout. (foto N3P)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com