Nieuws
COOP Stompwijk doet aangrijpende oproep

Een bijzondere oproep van de leiding van de COOP in Stompwijk op social media:

‘Lieve klanten,

Jullie hebben allemaal het nieuws gelezen dat nu ook de scholen en de horeca als gevolg van de Corona crisis de deuren moeten sluiten. Dit heeft tot gevolg dat de druk op onze supermarkt nog groter zal worden dan die afgelopen week al was. Ons team gaat er alles aan doen om dit goed te laten verlopen, maar jullie kunnen ons helpen…

Wij willen jullie dan ook, met pijn in ons hart, vragen om het bezoek aan onze winkel niet meer te zien als een sociaal (gezins)uitje om gezellig boodschappen te doen. We verzoeken u dan ook om zoveel mogelijk alleen te komen. Laat uw gezinsleden thuis als dat kan. En voor uw eigen gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers; houd afstand van anderen.

Wij gaan er morgen weer keihard tegenaan om de winkel weer een stukje voller en netter te krijgen. Deze huidige drukte hebben wij nog nooit meegemaakt. Graag uw begrip voor deze situatie. Wij zijn er erg trots op dat wij goed in staat zijn om onze schappen redelijk vol te houden. Je hoeft je echt geen zorgen te maken over de voorraad, er is genoeg voor iedereen.

Wel de vraag om niet massaal bepaalde producten in te slaan. Denk ook aan de ouderen en mensen die voor ons klaar staan in de zorg. Ook deze mensen willen graag volle schappen aantreffen. Sowieso moeten wij in deze tijd een beetje extra rekening met onze ouderen houden. Neem dus een keer de boodschappen mee voor de wat oudere of zieke buurman of buurvrouw. Laten we goed voor elkaar zorgen.

Tevens de vraag om voldoende afstand van elkaar te houden in onze winkel. Dit i.v.m. de veiligheid en gezondheid van jou en de medewerkers.

Hoest en nies in je elleboog en heb je verkoudsheids- of griepklachten? Kom dan niet naar onze winkel, en vraag bekenden om boodschappen voor je te doen. Ook vragen wij je om af te rekenen via pin. Mocht je met contact geld willen betalen, leg het geld dan neer op de kassa.

Tot slot, wees lief voor elkaar en help elkaar, het is al spannend genoeg voor iedereen

Bedankt voor je begrip!

Robert & Nathalie Pruijssers’