Activiteiten
Only for Men vermaakt binnenblijvers

Thuiswerkers en binnenblijvers die de komende weken niet meer terecht kunnen in hun favoriete kroeg of sportclub, hoeven zich wat Only for Men betreft niet te vervelen. Waar de mannenmodewinkel normaal gesproken diverse spraakmakende events in en om de winkels organiseert, ligt de focus tot minimaal 6 april op digitale events en workshops.

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Quarantaine Sessies. Een digitaal concert dat live wordt uitgezonden via social media. Vrijdag 20 maart om 20.30 uur trapt gitaarman Ed Struijlaart de sessies af met het live huiskamerconcert via de Only for Men Facebookpagina. Diverse artiesten zullen deze concertsessies de komende periode voortzetten.

Gebruik je de tijd die je thuis moet blijven graag nuttig? Leer bijvoorbeeld van onze professionals hoe je de lekkerste cocktails maakt, blijf door onze collega’s  op de hoogte van de nieuwste mode of volg een online sportsessie met bijvoorbeeld Michael Boogerd. En dat allemaal vanuit je eigen huis!

De mannenmodewinkel moet, zoals veel retailers, creatief ondernemen en hoopt met de steun van fans en klanten een groot succes te maken van de omschakeling naar digitale events. Heb je zelf leuke ideeën? Deel ze dan via events@onlyformen.nl