Ludens
Werk aan Feithtorens gestart; omleiding ingesteld

Een sloopbedrijf is gestart met het leeghalen van de zogenoemde Feithtoren aan de kant van Nooteboompark in Voorburg. Het gaat om een leegstaand kantoorgebouw dat De Maese Woningen, Cordeel Nederland en Holland Immo Group willen ombouwen tot woningen. Datzelfde zal gebeuren met de eveneens leegstaande Feithtoren aan de andere kant van het gelijknamige plein, aan de Vliegerlaan. In totaal komen er 95 huur- en 21 koopflats. Door de werken is het Feithplein met manshoge hekken afgesloten. Dat betekent ook dat de flats achter beide torens, Theater Ludens, het Amco Theater en de Adviesraad sociaal domein minder goed bereikbaar zijn. Men moet er via Nooteboompark komen (zie afbeelding). De werken aan de Feithtorens gaan naar verwachting een jaar duren.