Nieuws
Hulp initiatief voor lokale ondernemers in nood

Onder de naam Support Your Locals L-V heeft een groep lokale creatieve bedrijven op initiatief van Ingrid Leystra, Eric Bouwman en Dave Fisser de krachten gebundeld om lokale ondernemers in nood te helpen met media-aandacht via social media, maar ook met persoonlijke hulp op dit vlak.

Om de Support Your Locals L-V een vliegende start te geven is de Facebook-pagina van A Walk in the Park omgedoopt. Hierdoor is er al direct een groot lokaal bereik ontstaan. De organisatie roept iedereen op om deze pagina nu zoveel mogelijk te liken en delen om een nog groter lokaal bereik te laten ontstaan. De pagina is te vinden via https://www.facebook.com/LVSupportYourLocals/

Op deze pagina verschijnen foto’s en video’s van lokale ondernemers om belangrijke info te delen en te laten zien dat ze er nog zijn.

Ook is persoonlijke hulp bij social media mogelijk. Ondernemers die met wat voor vraagstukken dan ook op gebied van sociale media worstelen in deze hectische tijd kunnen zich aanmelden en worden de komende week gratis geholpen waar mogelijk. Meer informatie over deze persoonlijke hulp is te zien op het filmpje gepost op eerdergenoemde pagina.

Het Support Your Locals LV Team is te bereiken via: E-mail: info@supportyourlocalslv.nl