Activiteiten
Nood breekt wet

De maatregelen die de overheid neemt tegen het Corona virus hebben ook een verrassend effect: het heeft geleid tot een samenwerking tussen Theater Ludens en het Veur Theater. Voor het eerst hebben beide theaters zich gezamenlijk tot de inwoners gewend.

In een bericht hebben zij laten weten dat de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is uitgesteld van 1 april tot 1 mei. Dit vanwege het coronavirus. De theaters vinden het niet gepast nu feestelijk te starten met de kaartverkoop.

Eerder bundelden de theaters hun krachten al bij een persbericht om bekend te maken dat de voorstellingen in beide theaters tot en met 31 maart (later 6 april, red.) waren geannuleerd.

,,Voorstellingen tot 100 bezoekers kunnen in theorie doorgang vinden, maar dit kunnen we pas op het laatste moment bepalen, met alle gevolgen van dien’’, aldus Rogier Helwig, directeur van Theater Ludens, toen. Oscar van Schijndel, directeur van Het Veur Theater, voegde daaraan toe: ,,We doen dit natuurlijk met pijn in het hart, maar bijdragen aan de gezondheid van onze bezoekers is ons veel waard.’’

Via de sites van beide theaters blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: hetveurtheater.nl en theaterludens.nl

Zoals bekend wil de politiek dat beide theaters de krachten bundelen in één organisatie met twee podia. Dat zou medio 2021 het geval moeten zijn.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com