In samenspraak met KWF is de  beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop Haaglanden uit te stellen. De organisatie zegt: ,,Wij begrijpen dat dit voor eenieder teleurstellend is en nu vragen teweeg brengt. Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden om de SamenLoop voor Hoop Haaglanden op een ander moment te organiseren. Binnenkort zullen wij met de organisatie van de SamenLoop voor Hoop Haaglanden in overleg gaan hoe we onze SamenLoop nu invulling kunnen geven. Wij hopen op jullie begrip en geduld hiervoor. Wil je in de tussentijd iets doen voor de SamenLoop? Je kunt nog steeds de diverse acties steunen met een donatie. Het geld dat wordt opgehaald komt onveranderd ten goede aan kankeronderzoek. Kijk voor alle acties in Haaglanden op acties.samenloopvoorhoop.nl en selecteer SamenLoop voor Hoop Haaglanden.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com