Molen de Vlieger in Voorburg is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de rondleidingen. Men hoeft niet zo maar in het diepte te springen, aldus Eddy Vermeiren van de molen. ,,Vrijwilligers bij Molen de Vlieger krijgen een korte opleiding en een beschrijving van wat er in de molen te zien is en te beleven valt. Na een korte ‘stage’ kunnen zij zelfstandig bezoekers rondleiden in de molen. Heb je meer interesse in het onderhouden van een moestuin dan kan dat ook. Naast de molen is een moestuin waar we kruiden  en groenten kweken om te laten zien hoe de molenaar vroeger leefde van zijn tuin en zijn karige loon. Heb je interesse? Neem dan contact op via de website www.molendevlieger.nl of bel met molenaar Bram Zonderop tel. (070) 369 43 72.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com