Nieuws
De bibliotheek is online gewoon open

Het is een treurig beeld, gesloten deuren bij de bibliotheek. Maar er zijn volop mogelijkheden om toch gebruik te blijven maken van de bibliotheek. Want die is online gewoon open! Op www.bibliotheekaandevliet.nl staat heel veel informatie over alle online mogelijkheden die de bibliotheek biedt. Dat zijn:

Volwassenen: Via www.onlinebibliotheek.nl kunt u lezen, luisteren en leren. De online bibliotheek is altijd open en u hebt er toegang tot een wereld aan kennis. Leden van de bibliotheek kunnen digitaal lezen en genieten van ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen. U kunt een e-book lezen op uw e-reader, tablet, smartphone of pc.

De mooiste luisterboeken staan in de LuisterBieb-app die nu uitgebreid is met ruim 110 extra mooie luisterboeken. Deze zijn ook te beluisteren door niet-leden. In de collectie zitten luisterboeken voor jong en oud, van romans en kinderboeken tot non-fictie en young adult. Een volledig overzicht van de titels staat op de website van de online bibliotheek. De Luisterbieb-app kunt u gratis downloaden in de App Store en in Google Play. Werk aan uw persoonlijke ontwikkeling via de online bibliotheek door bijvoorbeeld een hoorcollege te volgen, een e-boek te lezen over geschiedenis of doe een taalcursus via een luisterboek.

De Taalhuizen in de bibliotheken zijn nu dicht. Maar u kunt thuis Nederlands oefenen met DigLin+. U hoeft niet in te loggen en u kunt direct aan de slag op https://open.diglinplus.nl/

Kinderen: Ontdek wat www.jeugdbibliotheek.nl allemaal heeft voor jou. Het is een geweldige plek om urenlang rond te kijken. Nu de bibliotheken en scholen dicht zijn kun je gelukkig ook online een boek vinden dat bij je past. Voor thuis én voor school. Op deze speciale website vind je onder andere luisterboeken, e-books, leestips, nieuws en leuke weetjes voor kinderen van 0 – 18 jaar.

www.jeugdbieb.nl is een veilige website met een verzameling links naar nieuwtjes, filmpjes en apps voor kinderen van 8 – 12 jaar. Je vindt er alles over dieren, hobby & sport, lezen, natuur, landen, geschiedenis, techniek, mensen en nog veel meer.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com