Nieuws
Beelden beroving Voorburg vrijgegeven

De politie heeft beelden vrijgegeven van twee mannen op een scooter die op 5 oktober 2019 een vrouw in Voorburg van haar tas beroofden. Dat gebeurde op de Van de Wateringelaan. Later werd de tas van de vrouw teruggevonden, zonder haar portemonnee erin. Daarin zat een paar honderd euro.

De vrouw van 31 liep op de Van de Wateringelaan toen ze bemerkte dat ze in de gaten werd gehouden door twee mannen op een scooter. Ze liep echter toch gewoon door. Op de kruising met de Van Egmondestraat slaat het duo toe. De bestuurder van de scooter geeft gas terwijl zijn passagier bij het passeren van de vrouw de tas uit haar hand rukt.

De  twee verdwijnen via de Van Egmondestraat, Van Alphenstraat en Koningin Wilhelminalaan naar Den Haag. In de Van Egmondestraat zijn ze door twee verschillende camera’s gefilmd. De scoorter is lichtblauw/grijs, heeft een blauwe kentekenplaat en een hoog windscherm.

Als u de twee herkent wordt u verzocht contact op te nemen met de politie: 0800 – 6070 of, anoniem, 0800 – 7000. U kunt ook digitaal het tipformulier invullen op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem. (foto politie)