Boze ouders hebben dezer dagen de hekken rond de kinderspeeltuin in het Voorburgse park Vreugd en Rust weggehaald. Een medewerker van de gemeente heeft deze prompt terug gezet. In het veel gebruikte speeltuintje zijn onlangs wat nieuwe toestellen geplaatst. Daarbij zijn de nieuwe schommels op hoogte met draad vastgezet. Rond het klimtoestel verschenen hekken, omdat het beton in de ondergrond moest uitharden. Anderhalve week later schijnt dat nog niet zo te zijn. En juist nu er zoveel kleuters hun beweging nodig hebben, blijft de speeltuin afgesloten. ,,Typisch een overheid die zijn burgers niet begrijpt”, aldus een boze vader die de hekken weer weg wil halen. (foto Michel Groen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com