Nieuws
Fotograaf Michel Groen blijft portretten maken

MG Fotografie Voorburg, heeft net als ieder ander te maken met de Corona crisis en de daarvoor gestelde regels en richtlijnen. Eigenaar Michel Groen: ,,Ook wij willen net als u uiteraard gezond blijven, zowel lichamelijk maar natuurlijk ook zakelijk. Zo kunt u bij ons nog steeds portretten laten maken van uzelf en/of van uw (bedrijfs)medewerkers. Wij nemen daar vanzelfsprekend de ingestelde regels voor in acht van 1,5 meter afstand, daar hebben wij dan ook de juiste apparatuur en objectieven voor. Tevens kunt u uw oude analoge kleur of zwart-wit foto’s bij ons laten digitaliseren en retoucheren. Verder kunt u ook nog een kijkje nemen op onze uitgebreide collectie wanddecoraties voor bijvoorbeeld het verversen of vernieuwen van uw oude muurdecoraties, dit alles kunt u vinden op onze website www.michelgroen.nl ”