Kersverse moeders die in een ziekenhuis van de HMC-groep (Antoniushove, Bronovo, Westeinde) of thuis zijn bevallen, kunnen vanaf heden in het Kraamhotel HMC hun kraamtijd doorbrengen. In één van de comfortabel ingerichte kamers krijgen ze 24 uur per dag de professionele en liefdevolle zorg de ze nodig hebben. Dit kraamhotel is een intensieve samenwerking tussen HMC en Kraamzorg Rotterdam. ,,Wij vinden het belangrijk dat ouders weer vol vertrouwen naar huis gaan na een bevalling”, zegt Naomi Nathan van de afdeling Moeder en Kind in HMC. De opening van Kraamhotel HMC is met ruim 6 weken vervroegd. Door het coronavirus wordt een groot beroep gedaan op zorgmedewerkers. Doordat vrouwen na hun bevalling naar het Kraamhotel HMC kunnen, kan de zorg in de ziekenhuizen worden ontlast. Het Kraamhotel HMC is gevestigd in het Ibis-hotel aan de Jan Hendrikstraat 10 in Den Haag. Meer weten? Kijk op www.kraamzorgdenhaag.nl/kraamhotel-hmc of op www.haaglandenmc.nl (foto HMC)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com